Login to JIRA and Wiki not working


(Moses Mutesasira) #21

ya , i can also now login without any issues,thx @cintiadr


(Moses Mutesasira) #22

ooops …hi @cintiadr, yesterday evening the problem had stopped. ive realised just now again that it has re-occured. i cant login again … :disappointed_relieved:


(Gabriel Micah) #23

@cintiadr I don’t mind at all, Thanks.


(Moses Mutesasira) #24

it seems now it has worked again , i can now login :grinning:


(Gabriel Micah) #25

Just tried again and it worked. I can login now. @cintiadr Thanks.


(Cintia Del Rio) #26

Well, I didn’t do anything, was having dinner :smiley:

But I’m glad all is working. I do know that there’s a couple of minutes every hour or two that one are not able to login. Known issue, unfortunately.


(Daniel Kayiwa) #27

Looks like you should have dinner more often. :smile:


(Robby O'Connor) #28

Confirmed. Food fixes all ops problems.


(Daniel Kayiwa) #29

Interesting secret! :smile:


(Daniel Kayiwa) #30

@cintiadr looks like this has happened again. :slight_smile:

Some one reported it via help desk and when i tried to log in JIRA to reset their log in attempts, i got the same exact problem. Same with the WIKI.


(Isaiah Rotimi Yemitan) #31

Just tried to login to issues and wiki now. Its not working.


(Mark Goodrich) #32

Same here… then browsing some tickets I noticed in places where I’m referenced my account is flagged as “inactive”… sounds like a similar issue to what we had before…


(Cintia Del Rio) #33

Sure, I will check tonight.


(Jakub Sławiński) #34

Hi, any ETA for fixing this?


(Daniel Kayiwa) #35

Thanks @cintiadr :slight_smile:

Do you think there is anything i can learn by just watching you do whatever you plan to check tonight?


(Cintia Del Rio) #36

@dkayiwa, the whole thing is explained in https://github.com/openmrs/openmrs-contrib-itsmresources/wiki/Service-ID-OpenLDAP#certificate-expired

But I think it’s a little bit too ops-advanced. But @whiscard or @pascal should be able to follow those instructions if needed.

I think the problem is solved now. It will take around 3h or so for the users to show up as not ‘inactive’.


(Daniel Kayiwa) #37

Indeed it is solved! Thank you so much @cintiadr :smile:


(Cintia Del Rio) #38

There should be now a pingdom alarm on it too, for JIRA login. Hopefully we’ll receive notifications before users realise there’s a problem.


(Daniel Kayiwa) #39

@cintiadr awesome innovation! I look forward to seeing the alerts. :slight_smile:


(Cintia Del Rio) #40

This happened again.

I saw the alert, but I couldn’t work on it yesterday. I should be working again.